Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Niels H. Kemph, d. 13-10-2020
Hej Niels-Jørgen. Jeg har med stor interesse set i din og Birthes Slægt. Jeg har bemærket, at en del af min slægt (Kempf) indgår i Birthes registreringer. Jeg kunne tænke mig at vide, hvordan det hænger sammen. Jeg søger efter aner til Johan Benjamin Kempf.
Venlig hilsen Niels


E-mail:
Skrevet af Jørgen Nielsen, d. 19-05-2019
Hej Niels-Jørgen! Flot hjemmeside. Blot for at oplyse at jeg som barn har boet i Skrædderhuset. Min far var kreaturpasser på Ledreborg. Det har været i 1952- 1953. Der var 2 lejligheder. I den anden lejlighed boede en russer, dansk gift. Jeg mener hans kone arbejdede på slottet.


E-mail:
Hjemmeside: www.tutak.dk
Skrevet af Birte Jensen, d. 08-04-2018
Hej Niels- Jørgen, en fantastisk flot hjemmeside. Det er dejligt at se billederne fra Gl. Lejre med Holger og Anders.


E-mail:
Skrevet af Betty Bitten Manniche Larsen(Hoff), d. 07-04-2018
Jeg har nydt din hjemmeside.Jeg boede i Allerslev Huse i min barndom.Gik i klasse med Fanny og legede sammen med hende i 7 år indtil vi skiltes ved konfirmationen og vores veje gik i hver sin retning. Har i dag 7,4,18 hilst på Fanny efter 73 år


E-mail:
Skrevet af Sonja Jørgensen, d. 27-02-2018
Hej jeg har i dag kikket på din flotte hjemmeside. Jeg bruger selv en del tid på slægtsforskning, har dog ikke en hjemmeside. Jeg kunne se vi har nogen fælles aner langt tilbage nemlig Peder Nielsen og Kirsten Jørgensdatter i Hvedstrup, de er mine 2xtip oldeforældre.


E-mail: